Bollywood actrice Deepika Padukone over haar relatie met Ranveer Singh

De controverse rond de Bollywood film Padmavati heeft ongetwijfeld zijn tol geëist van de cast en de crew. De release staat nu ergens gepland voor januari 2018, maar de promotie gaat gewoon door. In een recent interview spreekt Deepika over haar relatie met co-acteur en vriend Ranveer Singh.

“Als wij bij elkaar zijn, hebben we niets en niemand nodig. We voelen ons comfortabel wanneer zij samen zijn. Soms is er een intelligent gesprek, soms genieten we samen van de stilte, en soms zijn we lekker kinderachtig. Wij houden elkaar met beide benen op de grond. In die zin passen we goed bij elkaar.”

Deepika vertelt tevens dat ze niet weet wat de volgende stap is. “Hmmm… de volgende stap? Dat is niet zo vanzelfsprekend. Ik weet niet of het per se het huwelijk is. Dat is omdat ik geloof dat elke relatie zich op een natuurlijke wijze ontwikkelt. Dat ontdek ik nu.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.