Bollywood acteur Akshay Kumar in No Entry Mein Entry

0

De Bollywood film No Entry Mein Entry blijft in het nieuws komen. Het werd dit jaar bekend dat Bollywood acteur Salman Khan niet meer in het vervolg zal spelen. Hoogstwaarschijnlijk stapt Bollywood acteur Akshay Kumar nu in zijn schoenen.

Regisseur Anees Bazmee heeft Akshay benaderd voor de hoofdrol. Het is een teleurstelling voor de fans van Salman Khan, maar het zou wel interessant zijn om Akshay in zo’n komedie te zien. Over de rest van de cast is nog niets bekend.

Zowel Fardeen als Anil zijn opnieuw benaderd, maar Anil Kapoor heeft al enkele films staan en zit tot half 2018 volgeboekt. En voormalig Bollywood acteur Fardeen is de afgelopen jaren uit de schijnwerpers verdwenen. De vraag is of hij überhaupt nog zou willen terugkeren naar Bollywood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.