Bollywood acteur Ayushmann Khurrana vervangt Sidharth Malhotra

Sidharth Malhotra maakt een slechte periode mee wanneer het gaat om het succes van zijn films. Baar Baar Dekho (2016), A Gentleman (2017) en meest recent Ittefaq (2017) zijn geflopt of geen groot succes gebleken. Dit betekent dat ook filmmakers hun beslissingen opnieuw bekijken.

De producenten van een komedie-film, die Sidharth Malhotra hadden benaderd voor de hoofdrol, hebben zich bedacht. Zij hebben hem nu vervangen door Ayushmann Khurrana.

“Sidharth Malhotra’s rampzalige periode van flops heeft filmmakers aan het twijfelen gebracht over zijn vermogen om het publiek naar de bioscopen te trekken. De teleurstellende opening van Ittefaq was de druppel die de emmer deed overlopen en de makers hebben Ayushmann benaderd voor de hoofdrol in deze komedie. Ayushmann heeft zich bewezen in het genre en zijn recente successen laten zien dat hij een meer betrouwbare superster is dan Sidharth”, aldus een productiemedewerker.

Als deze trend zich doorzet dan moet Sidharth Malhotra serieus overwegen om een andere aanpak te kiezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.