Bollywood actrcie Deepika Padukone ontkent vierde film met SLB

0

Bollywood actrice Deepika Padukone maakt mogelijk geen deel uit van de volgende film van regisseur Sanjay Leela Bhansali.

Deepika heeft net de derde samenwerking met SLB erop zitten en de Bollywood film Padmavati voldoet aan alle epische aspecten zoals we gewend zijn van de regisseur. De 31-jarige actrice is dan ook een van zijn favorieten voor de hoofdrol in zijn volgende film.

Er gaan al weken geruchten dat Deepika is benaderd voor de hoofdrol in Gustakhiyaan, maar het lijkt erop dat we de magie gaan missen. Recent werd ze in een interview gevraagd over de volgende film van SLB en of ze daar deel van uit maakt. Ze antwoordde zeer stellig met “Nee”.

Ook lijken er nu problemen te zijn met de mannelijke hoofdrol. Weken geleden werd bevestigd dat Abhishek Bachchan de rol van de dichter Sahir Ludhianvi op zich zou nemen, maar nu worden ook namen genoemd als Irrfan Khan en Salman Khan die mogelijk in de race zouden zijn voor de rol.

Op dit moment is er nog teveel onduidelijkheid over de Bollywood film Gustakhiyaan. Ook de regisseur wil hier niets over kwijt. Hij richt zich momenteel op de publiciteit van Padmavati.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.