Bollywood actrice Sonam Kapoor tekent film met vader Anil Kapoor

0

Er gaan al enige tijd geruchten rond dat Bollywood actrice Sonam Kapoor in gesprek is voor een film waarin ze te zien zal zijn met haar vader Anil Kapoor. Anil bevestigde de geruchten, maar benadrukte dat er nog steeds gesprekken gaande waren. Het lijkt erop dat ze eruit zijn, want volgend jaar zien wen vader en dochter samen op het witte doek.

De film is aangekondigd en is getiteld Ek Ladki Ko Dekha To Aisa Laga. De regie is in handen van Vidhu Vinod Chopra. “Ek Ladki Ko Dekha To Aisa Laga is een groot project voor ons en het is geweldig dat Anil met ons samenwerkt om het te maken. Zowel Anil als Sonam maken deel uit van de cast van de film”, aldus Vidhu.

Dit is de tweede keer dat Anil en Vidhu gaan samenwerken. De eerste keer was in 1994 voor de film 1942 – A Love Story.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.