Bollywood actrice Sonakshi Sinha geïnspireerd door Parineeti Chopra

0

Het gewichtsverlies van Bollywood actrice Parineeti Chopra verraste iedereen. De 29-jarige toonde haar figuur op sociale media en inspireerde velen om naar de sportschool te gaan, zo naar verluidt ook haar collega Sonakshi Sinha.

Sonakshi heeft heel veel gewicht verloren voordat ze aan haar carrière begon. Maar nu ze het resultaat van Parineeti heeft gezien is ze meer gemotiveerd geraakt. Voor haar aankomende film Dabangg 3 moet ze namelijk afvallen.

“Sonakshi is erg onder de indruk hoe Parineeti in twee jaar tijd een complete metamorfose is ondergaan door haar gewichtsverlies. Sona vond haar er prachtig uitzien in Golmaal Again. En dat resultaat van Parineeti heeft ertoe geleid dat ze zich volledig gaat storten op afvallen voor haar volgende film. En hoewel ze niets geeft om vergelijkingen, wil ze er voor zichzelf beter uit zien!”, aldus een vriendin.

Sonakshi is momenteel te zien in de Bollywood film Ittefaq.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.