Bollywood actrice Parineeti Chopra in nieuwe film met Akshay Kumar?

De Bollywood film Kesari, met in de hoofdrol Akshay Kumar, is gebaseerd op de Slag bij Saragarhi. De film is al enige maanden om verschillende redenen in het nieuws.

Begin dit jaar werd de film groots aangekondigd, waarbij niemand minder dan Salman Khan werd genoemd als een van de producenten van dit ambitieuze project. Maar kort na de aankondiging stapte Salman uit het project, omdat hij erachter kwam dat Bollywood acteur Ajay Devgn ook van plan is om een film te maken over hetzelfde onderwerp. Toen stapte Akshay Kumar in als producent.

Ook werd er de afgelopen maanden flink gespeculeerd over de vrouwelijke hoofdrol. Namen als Katrina Kaif en Parineeti Chopra passeerden de revue. En volgens de laatste geruchten is de keuze gevallen op Parineeti.

“Karan en Akshay waren het erover eens dat Parineeti de juiste persoon is voor deze rol. Ze heeft nog niet officieel getekend, maar heeft al wel de bevestiging gekregen. Zij begint binnenkort met de voorbereidingen. Dit is een groot project voor Parineeti en die kans wilde ze niet aan zich voorbij laten gaan. De officiële aankondiging volgt eind november”, aldus de casting director.

De film wordt geregisseerd door Anurag Singh en de opnames gaan in januari 2018 van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.