Bollywood acteur Suniel Shetty stapt uit Paltan

Toen Bollywood acteur Abhishek Bachchan besloot om geen deel uit te maken van de Bollywood film Paltan werd er flink gespeculeerd over de reden van zijn vertrek. Maar hij blijkt niet de enige te zijn die vanwege ontevredenheid uit het project is gestapt. Inmiddels is namelijk ook Bollywood acteur Suniel Shetty ermee gestopt. En dit, nadat al meer dan de helft van de film al is opgenomen.

Naar verluidt had Suniel gevraagd om enkele wijzigingen in het script. Deze veranderingen werden niet doorgevoerd en dat was voor hem reden genoeg om aan te kondigen dat hij het project verlaat.

Paltan wordt momenteel opgenomen in Ladakh en de cast bestaat nu nog uit Harshvardhan Rane, Gurmeet Choudhary, Arjun Rampal, Sonu Sood en Jimmy Sheirgill. De film wordt geregisseerd door JP Dutta en is gebaseerd op de oorlog tussen India en China uit 1962.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.