Bollywood acteur Salman Khan geeft niets om de roddels

Bollywood acteur Salman Khan is een zeer populaire acteur waar journalisten maar al te graag over schrijven…in positieve of in negatieve zin. Maar de acteur raakt niet uit de hoogte of van slag door de berichtgeving.

“Ik volg het niet. Het stoort mij allemaal niet. Ze kunnen de meest rare en smerige dingen over mij schrijven, maar het raakt mij niet omdat ik het niet lees.”

Maar Salman benadrukt dat imago voor een acteur eigenlijk wel belangrijk is. “Zodra je een beroemdheid bent, heb je een bepaalde verantwoordelijkheid. Je wilt geen negatief imago. Wanneer je als beroemdheid je boosheid uit naar een fan, dan is dat niet goed. Maar een fan kan ook niet zomaar zijn of haar boosheid naar jou uiten. Je moet wel aan je imago denken”, aldus Salman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.