Bollywood actrice Alia Bhatt voelt zich geen ster

Bollywood actrice Alia Bhatt wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde actrices van deze generatie. Ze is al vijf jaar werkzaam in Bollywood en werd vanaf haar eerste film al gelabeld als een ster. Maar zelf ziet zij dit niet zo.

“De dag dat ik mezelf als een ster begin te voelen of te zien, dan is het voorbij. Ik mag vandaag dan misschien een ster zijn, maar misschien ben ik dat morgen niet meer. Ik zal nooit gehecht raken aan zo’n titel. Ik ben een normaal persoon dat keihard werkt om deel uit te mogen maken van de films die ik wil doen.”

“Ik sta liever bekend om mijn werk en de personages die ik vertolk. Stardom is de mening van een groep mensen over mij. Ik zal mezelf nooit als ster zien, omdat dat beeld je hele houding en persoonlijkheid zal veranderen”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.