Rani Mukerji’s vader Ram Mukherjee overleden

Rani Mukerji’s vader Ram Mukerji overleden

De vader van Rani Mukerji tevens Bollywood filmmaker Ram Mukherjee, is gisteren(zondag 22 oktober) op 84-jarige leeftijd overleden. Volgens bronnen in India was vader Mukherjee al een tijdje ziek. Hij lag vanaf 13 oktober in het ziekenhuis.

Ram Mukherjee werkte als regisseur in zowel Hindi als Bengali cinema. Hij was een van de oprichters van Filmalaya Studios in Mumbai. Enkele bekende films van hem zijn ‘Hum Hindustani’ (1960), met Sunil Dutt, Joy Mukherjee en Asha Parekh in hoofdrollen en ‘Leader’ (1964) met Dilip Kumar-Vyjayanthimala.

Ram Mukherjee produceerde ook Rani’s debuut-hindi-film ‘Raja Ki Aayegi Baarat’ in 1997.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.