Bollywood acteur Saif Ali Khan blij met groei als acteur

Bollywood acteur Saif Ali Khan, afkomstig uit een getalenteerde koninklijke familie, viert volgend jaar zijn 25-jarig jubileum. Wanneer hij terugkijkt op zijn carrière is hij trots op zichzelf en de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt.

“Ik ben als acteur de afgelopen tijd enorm gegroeid. Daar ben ik erg blij om. Ik denk ook dat ik mij de afgelopen jaren comfortabeler ben gaan voelen. Ik pas ook meer bij deze tijd. Maar ik heb mij ook niet op mijn plaats gevoeld. Ik herinner mij nog dat Akshay Kumar, Shah Rukh Khan, Aamir Khan en Salman Khan altijd aan de top stonden… en nog steeds, maar dat ik dan toch steeds het gevoel heb dat ik nog iets harder moet werken”, aldus Saif.

“De jaren 90 waren anders. De films, mentaliteit.. alles was anders. Onze generatie heeft hart en ziel meegegeven aan de films en daar ben ik trots op. Maar het is een geweldige tijd en ik ben ook trots op de films die nu worden gemaakt. Het past bij deze tijd, staan in verband met de realiteit en mentaal ook erg sterk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.