Bollywood acteur Anil Kapoor komt met biografie

Bollywood acteur Anil Kapoor is de volgende beroemdheid die een biografie laat schrijven. Het boek over het leven van de acteur wordt geschreven door Khalid Mohamed, journalist en goede vriend van de acteur.

“Ik begon met acteren toen ik 23 was. Ik kreeg een kleine rol in de film Hamare Tumhare. Met dank aan God, loop ik hier vandaag nog steeds rond op 61-jarige leeftijd en heb ik het genoegen om te werken met mijn kinderen. In alle nederigheid, ik denk dat ik veel mensen een perspectief kan meegeven door mijn verhaal te vertellen”, aldus Anil.

Zijn biografie wordt geen controversieel verhaal over Bollywood. “Er valt niets te onthullen over Bollywood of mijn carrière. Ik hoop mijn verhaal op een zo eerlijk mogelijke manier te kunnen presenteren. En eerlijkheid betekent niet dat je iemand pijn moet doen.”

De acteur was al enige tijd geleden van plan om met een biografie te komen, maar hij had er meer tijd voor nodig dan hij dacht. “Ik heb het niet de tijd kunnen geven die het nodig had. Nu moet ik mij hier op gaan richten en dit gewoon afronden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.