Bollywood film October gebaseerd op Hollywood film Her?

De volgende film van Bollywood regisseur Shoojit Sircar, getiteld October, is naar verluidt geïnspireerd door de Hollywood film Her.

De film wordt beschreven als een romantische sci-fi film. “Het is een liefdesverhaal. De romantische sci-fi drama gaat over een man die een relatie ontwikkelt met een intelligent computerbesturingssysteem dat met een vrouwelijke stem gepersonaliseerd is”, aldus een medewerker.

Hij voegt toe dat de film anders is en veel gebruik zal maken van zowel medische als technische jargon. “Het is een soort experiment van de makers. Zij hopen dat dit onderwerp aansluit bij de belevingswereld van de huidige generatie.”

De opnames van October, met in de hoofdrol Varun Dhawan, gaan nog dit jaar van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.