Bollywood actrice Alia Bhatt niet gehecht aan imago

Bollywood actrice Alia Bhatt heeft sinds haar debuut steeds opnieuw laten zien waarom zij een van de beste is van haar generatie. Met hitfilms als Student of The Year, Udta Punjab, Highway en Dear Zindagi is zij tevens een van de weinige die er bewust voor kiest om niet alleen maar glamoureuze rollen neer te zetten als vrouw.

“De afgelopen vijf jaar waren geweldig, maar ik realiseer mij dat niets permanent is. Iedere dag veranderen er dingen. Vandaag ben ik een ster en morgen is het iemand anders. Ik wil niet en ben niet gehecht aan het idee van succesvol zijn of worden. Dat is niet de reden dat ik acteer.”

“Ik acteer om aan mijn eigen wens te voldoen dat ik verschillende personages mag spelen. En uiteraard wil ik dat de films goed zijn, want ik wil mijn publiek niet voor de gek houden. En ik denk dat die eerlijkheid te zien is en dat mijn films daardoor een succes worden. Dus succes is niet de drijvende kracht voor mij, maar het is een resultaat van mijn passie en vastberadenheid”, aldus Alia.

De 24-jarige droomde al van een carrière als actrice vanaf vier jaar. En die droom is werkelijkheid geworden. “Ik wist op vierjarige leeftijd al dat ik actrice wilde worden. Een vierjarige heeft geen idee wat succes betekent. Ik ben mijn droom met hart en ziel achterna gegaan. Van binnen ben ik nog steeds die vierjarige die enthousiast wordt van het idee om voor de camera te staan. Daarom zal ik nooit gehecht raken aan het imago dat van mij wordt gecreëerd. Ik ben liever gepassioneerd en dankbaar voor het feit dat ik mijn droom leef.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.