Bollywood acteur Salman Khan aan de montagetafel voor Tiger Zinda Hai?

De laatste film van Bollywood acteur Salman Khan, getiteld Tubelight, heeft niet gescoord aan de box office. Dat wilt Salman dit jaar niet nogmaals op zijn geweten hebben. En dus heeft hij besloten om samen met de regisseur van zijn volgende film aan de montagetafel te gaan zitten.

De Bollywood film Tiger zinda Hai staat gepland voor een release met Kerst. Alles moet tot in de puntjes perfect zijn. “Nu Tubelight is geflopt neemt Salman geen risico’s meer. Er waren veel punten waarop Salman het niet eens was met regisseur Kabir Khan, maar uiteindelijk liet hij de beslissing aan Kabir over. Dit gaat hem niet meer gebeuren. Tiger Zinda Hai wordt bewerkt en gemonteerd zoals hij dat wilt”, aldus een vriend van Salman.

Regisseur Ali Abbas Zafar is maar al te blij met deze beslissing. Salman was ook tijdens de opnames erg geïnteresseerd in het technische verhaal achter zijn film. Laten we hopen dat Tiger Zinda Hai beter in de smaak zal vallen bij het publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.