F1rstman wil zich bemoeien met muziek in de Bollywood-scene

Afgelopen vrijdag 6 oktober bracht de artiest F1rstman (Hassan Syed) zijn nieuwe EP genaamd ‘AT F1RST’ uit via Sony Music Nederland. Op de tracks zijn onder andere Lijpe, Josylvio, Dopebwoy, KM (SFB) en I Am Aisha te horen. Eerder scoorde F1rstman hits als ‘Overal’ met Boef en ‘Round & Round’. Samen goed voor meer dan 35 miljoen streams en meer dan 50 miljoen views. Op deze EP trekt hij deze lijn door met up-tempo tracks waarin zijn kenmerkende Bollywood sound terug te horen is.

De in Pakistan geboren zanger zegt daarover: “De Bollywood-sound is aan het moderniseren, er worden taboes doorbroken. In mijn muziek combineer ik mijn traditionele roots met een moderne Westerse sound. Hiermee val ik op. Er is niemand anders die Arabische toonladders gebruikt in zijn refreinen. Daar speel ik nu op in met mijn nieuwe EP.”

Hij kwam uit het niets, scoort hit na hit en bewijst keer op keer een gamechanger te zijn. F1rstman stelt doelen om te behalen, niet om na te streven. ‘Ik ben een trein. Ik stop niet, ik ken geen stations. Ik blijf doorsjezen, blijf altijd gaan.’ De rasartiest denkt niet in grenzen, maar gaat voor world domination. De volgende bestemming van de F1rstman-expres: Bollywood.

“Vroeger was de Bollywood-sound traditioneel en oldskool, maar nu komen er steeds meer westerse invloeden bij. Het is aan het moderniseren, er worden taboes doorbroken,” legt F1rstman uit. “Je snapt: dit is het perfecte moment om me te gaan bemoeien met de muziek in de Bollywood-scene”.

3 REACTIES

 1. Donder toch op man.
  Bollywood old music is niet te ”vervangen”
  Wie denk jij wel niet te zijn.
  Je komt nu pas kijken en denkt heel bollywood te kunnen veranderen.
  begin maar eerst in Pakistaan,want daar kunnen ze niets.

 2. Jaa kokosmakroon hij probeert het tenminste om te scoren, hier in nl of bollywood of pakistan, je bent gewoon jaloers!!

  Hij doet het hartstikke goed, en verdient zn boterham mee. Ga jij nou maar van 9 tot 5 werken boeler.

 3. Ronald wat ben jij een ongeschoold nietsnut zeg wat een mongool echt waar iedereen kan old school bollywood muziek veranderen dat doen ze nu toch ook in bollywood wollah echt deze man wat doe jii voor werk thuis zitten haha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.