Emraan Hashmi in Bollywood film Race 3?

Nadat Bollywood acteurs Sidharth Malhotra en Aditya Roy Kapur de film Race 3 hebben geweigerd, hebben de makers nu Bollywood acteur Emraan Hashmi benaderd.

De makers van de film, met in de hoofdrollen Salman Khan en Jacqueline Fernandez, zijn nog steeds op zoek naar die ene acteur die op korte termijn beschikbaar is voor deze thriller. Emraan zou volgens de laatste geruchten hebben getekend voor de film, maar er is nog geen officiële aankondiging gedaan.

“Emraan Hashmi heeft getekend voor Race 3. Nadat de gesprekken met Sidharth Malhotra en Aditya Roy Kapur stuk liepen hebben de makers Emraan benaderd. Hij was erg enthousiast over de rol en heeft meteen ja gezegd. Daisy Shah is zijn tegenspeelster”, aldus een productiemedewerker.

Als Emraan heeft getekend dan is het voor het eerst dat hij zal samenwerken met Salman Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.