Bollywood regisseur Pooja Bhatt van plan om zusje Alia te regisseren

De laatste maanden doen er veel geruchten de ronde dat Bollywood actrice Alia Bhatt te zien zal zijn in het vervolg op de Bollywood film Sadak uit 1991. Hier is echter nog niets over bevestigd. Ook werd gespeculeerd of Mahesh Bhatt zijn dochter zal regisseren, maar het lijkt erop dat grote zus Pooja Bhatt die plannen heeft.

“Ik heb inderdaad iets in gedachten voor Alia. Maar het is nu nog echt te vroeg om daar over te spreken”, aldus Pooja in een interview. “Alia is een slimme meid met een scherpe analyse op zaken. Veel slimmer dan dat ik was toen ik begon met acteren. Ik ben zeker iets van plan waar ik die eigenschappen ook zal benutten.”

Alia reageerde ook op de geruchten. “Ik denk niet dat een film met mijn vader ooit zal gebeuren. Hij is namelijk niet van plan om te gaan regisseren. Maar Pooja… ja, waarom niet?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.