Concert van Bollywood zanger K.K. geannuleerd

Het Koninklijk Theater Carré heeft het concert van Bollywood zanger K.K., dat op zondag 15 oktober 2017 gehouden zou worden, geannuleerd! Dat is te lezen op de Facebook pagina van het event. Organisator ‘Being Indian Entertainment’ heeft nog niets laten weten over een annulering, maar de locatie waar het concert zou plaats vinden schrijft:

Wegens onvoorziene omstandigheden kan het concert van KK op 15 oktober 2017 in Koninklijk Theater Carré niet doorgaan. Op dit moment is er nog geen nieuwe datum gepland en worden de reeds gekochte kaarten terugbetaald. Met de kaartkopers nemen wij direct contact op.”

Met talloze hits heeft K.K (Krishnakumar Kunnath) zichzelf in de afgelopen jaren gevestigd tot in hoogste rangen van Bollywood. Zijn modern romantische stem vertegenwoordigt de jonge generatie. K.K wordt ook wel gezien als “India’s most versatile singer” zijn stem past in elk lied, van pop tot rock en soul, hij blinkt overal in uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.