Bollywood actrice Kriti Sanon heeft geen spijt van Raabta

Bollywood actrice Kriti Sanon, die nu een succes heeft geboekt met de film Bareilly Ki Barfi, zegt geen spijt te hebben van haar eerdere flopfilm Raabta.

Veel acteurs staan tegenwoordig niet meer achter hun film, zodra deze flopt. Maar Kriti zegt dat flops ook onderdeel zijn van je carrière. “Ik had echt heel hard gewerkt aan die film. Er waren speciale workshops die mij nieuwe inzichten gaven over mijn werk. Het is jammer dat de film is geflopt, maar ik kreeg goede feedback over mijn acteerprestatie. In ieder geval iets positiefs dat eruit voort is gekomen. Dat is een reden waarom ik het niet ervaar als falen”,aldus Kriti.

“Het was natuurlijk niet makkelijk om het te laten bezinken dat de film was geflopt. Het hele weekend probeerden we onszelf, Sushant, Dinesh en ik, af te leiden. Maar daarna kwamen we samen om te spreken over hoe en wat er precies is misgegaan. Wat kon er beter? Het er openlijk met elkaar over hebben helpt je om jezelf erover heen te zetten en niet depressief te worden.”

“Ik ben gegroeid als acteur. Er ging heel wat inspanning zitten in het denkproces van het personage. Ik heb dat hiervoor nooit ervaren. Ik ben erg gehecht aan de film. En ik heb er absoluut geen spijt van. Het was een geweldige ervaring”, voegt ze toe.

Het succes van Bareilly Ki Barfi heeft heel wat goed gemaakt. “De reacties waren overweldigend. Het is fijn dat de film is geaccepteerd en dat het ook nog eens goede recensies heeft ontvangen.”

Kriti heeft op dit moment twee films getekend. Welke dat zijn wilt ze niet zeggen. “De producent moet de film nog aankondigen, dus daar wacht ik netjes op. Ik kan alleen zeggen dat het een thriller is.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.