Bollywood acteurs SRK en Aishwarya weigeren samen drie grote films

Bollywood acteurs Shah Rukh Khan en Aishwarya Rai waren een van de favoriete koppels in de jaren 90. Na Mohabbatein en Devdas wilden fans meer zien op het witte doek, maar dat werd een zeer zeldzame gebeurtenis.

Het stel was vorig jaar samen kort te zien in de Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil. En filmmakers kregen ideeën om het duo terug te brengen voor een volwaardige film. De twee acteurs werden overspoeld met aanbiedingen en samen hebben ze inmiddels al drie films afgewezen.

“Sinds de release van Ae Dil Hai Mushkil hebben Shah Rukh Khan en Aishwarya Rai Bachchan drie grote films aangeboden gekregen. Maar ze hebben deze alle drie geweigerd. Beide acteurs kunnen goed met elkaar opschieten en begrijpen van elkaar wat ze verlangen in een rol. Alle scripts die ze kregen waren gewoon niet goed genoeg. Ze willen graag samenwerken, maar alleen wanneer het script hen beide het beste biedt. Voorlopig zijn er dus geen gesprekken gaande betreffende een film”, aldus een medewerker van Shah Rukh Khan.

Willen jullie deze twee terug op het witte doek zien?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.