Bollywood actrice Anushka Sharma over afwijzingen

Net zoals elke andere nieuwkomer heeft ook Bollywood actrice Anushka Sharma moeten strijden voor haar plekje in de filmindustrie. In een recent interview vertelt de 29-jarige in een openhartig interview dat ook zij vaak werd afgewezen.

“Ik spreek er niet over, omdat het niet nodig is. Maar vanaf mijn 15e heb ik vaak met afwijzingen te maken gehad. Ik werd voortdurend afgewezen voor shows, voor een reclame uitgekozen en vervolgens weer vervangen. Het is mij ook overkomen. Uiteraard maakt het allemaal deel uit van de filmindustrie en het leven in het algemeen. Maar om dit allemaal te ervaren op de leeftijd van 15 jaar, uitsluitend worden beoordeeld op je uiterlijk kan ook geestelijk schadelijk zijn. Het beïnvloed je zelfvertrouwen en zelfbeeld. Ik heb ermee leren omgaan.”

De actrice zegt dat het beter is om duidelijk te zijn in een afwijzing in plaats van eromheen te praten. “Ik ben intelligent genoeg om te begrijpen wanneer men eromheen praat. Wanneer een uitspraak dan ook nog wordt ondersteund met politiek correcte zinnen dan is dat zeer respectloos. Je kunt beter recht in mijn gezicht zeggen dat mijn lichaam niet goed genoeg is voor wat je zoekt. Dat is beter dan iemand te verwarren.”

Op dit moment werkt Anushka aan de Bollywood film Pari. Deze staat gepland voor een release op 9 februari 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.