Bollywood film Race 3 wordt opgenomen in Dubai

Bollywood acteur Salman Khan is net terug uit Abu Dhabi, waar hij was voor de opnames van zijn nieuwste Bollywood film Tiger Zinda Hai. En het lijkt erop dat hij binnenkort terugkeert naar de UAE voor de opnames van Race 3. Dit nieuws wordt bevestigd door de makers.

“Ja, het klopt. Wij hebben de afgelopen maanden gekeken naar locaties in Abu Dhabi en Dubai voor de opnames van Race 3. We hopen alles spoedig te regelen zodat wij in november en december daar zonder problemen kunnen filmen”, aldus producent Ramesh Taurani.

De afgelopen weken doen veel geruchten de ronde over de cast van de film. Behalve Salman Khan en Jacqueline Fernandez is er nog niemand vastgelegd en dat is vreemd als je nagaat dat de opnames binnenkort van start gaan. Maar er zijn wel gesprekken gaande. “Wij zijn nog op zoek naar een acteur en een actrice, maar we hebben hen nog niet benaderd. Het enige dat ik je kan vertellen is dat niemand uit de vorige twee delen zal terugkeren in dit derde deel, behalve Jacqueline”, zegt Taurani.

Race 3 zal worden geregisseerd door Remo D’Souza.

3 REACTIES

  1. Een Race 3 zonder Saif Ali Khan is geen Race. Hij hoort er absoluut in eerste 2 delen fenomenaal geacteerd. En het lijkt me toch niet dat saif Ali Khan vandaag de dag helemaal volgeboekt zit.

  2. Sorry hoor,maar race is een waardeloze film,ze proberen gewoon weer een “fast and the furieus” achtige film van te maken.
    Maar waarschijnlijk heb ik hier met jonkies te maken,die alles al heel snel geweldig vinden.
    Get a life.
    Notitie: Bollywood wordt Never Nooit een Hollywood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.