Bollywood actrice Hema Malini over mogelijke comeback

Bollywood actrice Hema Malini zegt in een recent interview dat ze het acteren achter zich heeft gelaten. Fans hoeven niet te hopen op een comeback.

“Die fase van mijn leven is voorbij. Zelfs nu ik in de politiek zit, krijg ik van collega’s nog altijd vragen of ik nog een keer in films zal spelen”, aldus Hema.

“Ik zal eerlijk toegeven; Ik zou graag weer willen acteren, maar het moet wel een goed verhaal zijn. Ik kan niet zomaar alle films doen die ik krijg aangeboden. Als er een rol is dat vergelijkbaar is met mijn rol in Baghban of iets anders interessants dan zal ik het zeker overwegen”, voegt ze eraan toe.

Op dit moment heeft Hema Malini het druk met haar rol als oma. Dochter Esha Deol is in verwachting van haar eerste kindje.

2 REACTIES

  1. Wordt een beetje moe van al die comebacks elke keer maar weer. Blijf gewoon lekker weg i.p.v. om met deze trieste aandachttrekkerij te komen.

  2. ik vind dat anderen ook een kans moeten krygen er is zoveel armoede daar de ryken worden ryker en de armen krygen geen kans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.