Bollywood acteur Sidharth Malhotra opnieuw in een dubbelrol?

Hoewel de Bollywood A Gentlemen is geflopt is acteur Sidharth Malhotra nog steeds een van de meeste gevraagde jonge acteurs van dit moment. Hij werkt momenteel aan twee films, namelijk Ittefaq en Aiyaary. En de 32-jarige heeft ook alweer zijn volgende film getekend: een biopic over het leven van kapitein Vikram Batra, die tijdens de Kargil-oorlog zijn leven verloor.

De makers zijn al enige tijd in gesprek met Sidharth. Hij vindt het script erg interessant en is ervan overtuigd dat het heldhaftige verhaal van deze man moet worden verteld. Sidharth is tevens welbekend met het leger, want zijn opa diende in het leger. Hij begrijpt de emoties die eraan verbonden zijn.

Kapitein Vikram Batra verloor zijn leven op het slagveld tijdens de Kargil-oorlog tussen India en Pakistan. Hij onderschepte diverse berichten van het Pakistaanse leger, waardoor India kon toeslaan voordat ze werden aangevallen.

Dit zou Sidharth’s eerste biopic zijn, waarin hij tevens een dubbelrol zal spelen. De Kapitein heeft namelijk een identieke tweelingbroer, die een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.