Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan in nieuwe film SLB?

Bollywood regisseur Sanjay Leela Bhansali legt nu de laatste hand aan zijn film Padmavati. En daarnaast is hij alvast bezig met de voorbereidingen, waaronder de casting, voor zijn volgende film getiteld Gustaakhiyaan.

Sanjay had Bollywood actrice Priyanka Chopra benaderd voor de hoofdrol in de film, maar zij heeft het aanbod geweigerd. Nu hoopt Sanjay een andere favoriet van hem te vastleggen voor deze film. En het gaat om niemand minder dan Aishwarya Rai Bachchan.

Zij zal de rol van Amrita Pritam op zich nemen, de vrouw van de dichter Sahir Ludhianvi. De rol van Sahir wordt gespeeld door Abhishek Bachchan. Als Aishwarya besluit om de film te tekenen dan wordt de wens van vele fans om het echtpaar opnieuw op het witte doek te zien alsnog vervuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.