Bollywood actrice Priyanka Chopra als Aamir Khan’s vrouw in volgende film?

Terwijl de geruchten suggereren dat Bollywood actrice Priyanka Chopra druk bezig is om een balans te slaan tussen Hollywood en Bollywood, lijkt het erop dat de actrice nu in ieder geval haar volgende Bollywood film heeft uitgekozen. Volgens insiders heeft zij ja gezegd op een film van Aamir Khan.

Het gaat om de biopic over het leven van astronaut Rakesh Mehra, gespeeld door Aamir. Priyanka zou zijn vrouw in de film spelen. De film was getiteld Saare Jahan Se Achcha, maar heet nu Salute. Aamir produceert de film samen met Ronnie Screwvala en Siddharth Roy Kapur. De opnames staan gepland voor begin 2018.

Dit zou Priyanka’s comeback in Bollywood kunnen zijn na haar laatste film Jai Gangaajal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.