Bollywood actrice Deepika verdient meer dan haar mannelijke collega’s

Terwijl Bollywood actrice Deepika Padukone niet meer in de Forbes lijst staat van “meest betaalde actrices” is het wel verrassend nieuws dat de 31-jarige actrice voor de Bollywood film Padmavati meer geld ontvangt dan haar mannelijke collega’s Shahid Kapoor en Ranveer Singh.

„Er werd inderdaad gespeculeerd over de lonen voor de acteurs in Padmavati. Maar Sanjay Leela Bhansali was heel erg duidelijk in zijn beredenering. De film draait om Deepika. Alles is gebaseerd op het leven van de vrouwelijke hoofdrolspeler en dat zie je ook aan de titel. Het is dan niet meer dan logisch dat Deepika meer salaris ontvangt dan de rest”, aldus een productiemedewerker.

De Bollywood film Padmavati staat gepland voor een release op 17 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.