Arjun Kapoor ontkent geruchten over onenigheid met Akshay Kumar

Bollywood acteur Arjun Kapoor ontkent in een recent interview dat Akshay Kumar woedend zou zijn op hem, omdat hij heeft getekend voor het vervolg op Namastey London, getiteld Namastey Canada.

„Nou, ik heb recent meegewerkt aan een video voor zijn film Toilet:Ek Prem Katha, dus ik denk dat het wel duidelijk is dat er geen onenigheid is tussen mij en Akshay. Vipul Sir en Akshay zouden inderdaad weer gaan samenwerken, maar helaas is het niet gelukt vanwege verschillende planningen en de tijdsperiode. Toen is de film aan mij aangeboden en ik heb ja gezegd, omdat het idee mij aanspreekt.”

Arjun zegt erbij dat hij zeker weet dat Vipul Shah Akshay op de hoogte heeft gebracht dat hij het idee aan iemand anders gaat benaderen. „Ik heb veel respect voor Akshay Sir. Er zijn geen issues en ik heb veel respect voor wat hij heeft bereikt en het werk dat hij doet.”

Over de film zegt hij het volgende: ”Namastey London was een grote hit en is nog steeds zeer geliefd bij het publiek. Het is geen makkelijke taak om in deze franchise te stappen. Daar moet je wel stevig voor in je schoenen staan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.