Er komt een vervolg op de Bollywood film Kaante

De Bollywood hit Kaante uit 2002 was een groot succes vanwege het verhaal en de sterke cast. Regisseur Sanjay Gupta heeft altijd geroepen dat hij graag een vervolg zou willen maken op deze film. Het moment lijkt nu eindelijk daar.

Sanjay zegt dat hij Kaante 2 niet wilt maken zonder Sanjay Dutt. Sanjay maakt momenteel zijn comeback in Bollywood en staat open voor het idee om nogmaals samen te weken met Sanjay Gupta. Gupta heeft inmiddels ook Abhishek Bachchan en John Abraham benaderd voor de overige hoofdrollen.

Kaante was een heist film met in de hoofdrollen Sanjay Dutt, Amitabh Bachchan, Suniel Shetty, Kumar Gaurav, Mahesh Manjrekar en Lucky Ali.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.