Priyanka Chopra weigert Bollywood film Gustaakhiyaan

Bollywood actrice Priyanka Chopra heeft de afgelopen maanden diverse gesprekken gevoerd met regisseur Sanjay Leela Bhansali. Volgens verschillende bronnen was de deal helemaal rond en zou zij de hoofdrol gaan spelen in zijn volgende film. Maar naar verluidt heeft Priyanka de Bollywood film Gustaakhiyaan alsnog geweigerd.

Gustaakhiyaan vertelt het verhaal van de dichteres Amrita Pritam en haar relatie met Sahir Ludhianvi. De film is de laatste maanden continue in het nieuws geweest vanwege de veranderende cast. Er werd gesuggereerd dat dit project Abhishek Bachchan en Priyanka Chopra weer bij elkaar zou brengen. Later werd duidelijk dat ook Irrfan Khan is benaderd voor het project.

Bollywood regisseur Sanjay Leela Bhansali heeft de film nog niet officieel aangekondigd en wilt er verder ook niets over kwijt. “Ik richt mij op dit moment volledig op Padmavati. Daarna kijk ik verder. Zodra ik meer weet, horen jullie dit.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.