Bollywood acteur Sidharth Malhotra wist niet wat hij wilde met zijn leven

Bollywood acteur Sidharth Malhotra sprak in een recent interview uitgebreid over zijn dromen toen hij nog een tiener was. Hij ging letterlijk van ‘geen idee’ naar een bloeiende carrière.

“Ik was een verloren kind, die geen duidelijke dromen had. Het begon allemaal toen ik een jaar of 17-18 werd. Daarna ging ik naar Rishikesh en ik veranderde. Ik heb genoten van de rafting en ik dacht dat ik instructeur zou worden voor avontuurlijke sporten”, aldus Sidharth.

“Maar dan toen kwam modellenwerk op mijn pad. Ik dacht: wow, dit is makkelijk geld verdienen.” En de eerste oproep voor een acteeropdracht volgde al snel. “Ik was 20 toen ik een auditie had gedaan. Deze was een regisseur goed bevallen en toen dacht ik: misschien moet ik het wel proberen in Mumbai”, voegt hij toe.

“Diep van binnen was de wens om acteur te worden er altijd al. Maar ik was echt een extreem introvert persoon, dus ik hield heel veel voor mezelf. Ik kon het niet opbrengen om mijn dromen aan anderen te vertellen.”

Sidharth Malhotra is binnenkort te zien in de Bollywood film A Gentleman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.