Bollywood actrice Parineeti Chopra gaat weer zingen

Bollywood actrice Parineeti Chopra toonde dit jaar voor het eerste haar zangtalenten op de soundtrack van de film Meri Pyaari Bindu. De actrice maakte onlangs bekend dat ze werkt aan een tweede nummer.

“Ik heb niet gezongen voor de soundtrack van Golmaal, hoewel ik Rohit wel heb proberen te overtuigen. Maar er komt binnenkort een tweede lied uit. Daar werk ik aan. Ik heb er een goed gevoel bij. Het eerste lied viel goed in de smaak en ik hoop dat dat ook bij het tweede lied zo zal zijn”, aldus Parineeti.

De 28-jarige actrice is momenteel druk met de laatste werkzaamheden voor haar volgende Bollywood film Golmaal 4, waarin ze te zien is naast Ajay Devgn, Kunal Kemmu, Shreya Talpade, Tusshar Kapoor en Tabu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.