Bollywood actrice Sridevi ziet Alia wel in remake Chaalbaaz

0

In Bollywood vieren de remakes en sequels hoogtijdagen. Het lijkt er bijna op alsof ze van plan zijn om alle films opnieuw te maken. Recent werd Sridevi aan de tand gevoeld over de remake van haar cult klassiker Chaalbaaz en zij heeft wel een idee wie zij in de hoofdrol zou willen zien.

“Ik denk zeker dat Chaalbaaz een goede film is en waarvan een leuke remake gemaakt kan worden. Alia Bhatt zou perfect zijn voor de hoofdrol. Ze is spontaan en heel natuurlijk in haar doen en laten. Ze kan zich tegelijk zeer kwetsbaar en onschuldig opstellen, maar ze is ook slim en ondeugend.”

Alia vindt het een zeer groot compliment, maar zou ook graag een andere rol van Sridevi willen doen. “Ik zou ook graag de rol van Sridevi willen doen uit Mr. India. Ik houd echt ontzettend veel van die film. Het is alweer 30 jaar geleden dat die film werd uitgebracht, maar het is nog steeds een van de grote favorieten van het publiek. Als je mij vraagt naar remakes, is dit toch een hele grote wens.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.