Bollywood acteur Sidharth Malhotra maakt debuut als rapper

Bollywood acteur Sidharth Malhotra leert gitaar spelen en zal in de Bollywood film Aashiqui 3 ook nog eens gaan zingen. Maar voor zijn aankomende film A Gentleman heeft hij zijn debuut gemaakt als rapper.

“Sidharth kan heel goed rappen. De regisseurs kwamen achter zijn verborgen talent en besloten het toen voor de film te gebruiken. Sid heeft een gedeelte gerapt in het lied Bandook Meri Laila. Het liedje komt niet in de film voor, maar wordt gebruikt op de achtergrond. Er is wel apart een videoclip voor opgenomen,” aldus een productiemedewerker.

Dit is niet de eerste keer dat een acteur gaat rappen. Bollywood acteur Abhishek Bachchan deed dit voor de film Bluffmaster in 2005, zijn vader Amitabh Bachchan voor de film Aladin uit 2009. Ook Akshay Kumar, Aamir Khan en Varun Dhawan hebben ooit gedeeltes in liedjes gerapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.