Abhishek en Aishwariya weigeren remake Bollywood film Abhimaan

Wanneer er geruchten zijn dat er een kans bestaat dat het Bollywood koppel Abhishek Bachchan en vrouw Aishwarya opnieuw samen zullen schitteren op het witte doek, dan zijn de fans niet meer te houden.

De laatste maanden hebben enkele filmmakers het stel benaderd met diverse projecten, maar er is nog niets concreets uitgekomen. Wel heeft het koppel recent geweigerd om mee te werken aan de remake van de populaire Bollywood film Abhimaan.

“Abhishek en Aishwarya krijgen redelijk wat scripts aangeboden. Ze zijn echter erg voorzichtig en kijken naar het soort film dat hen uitdaging geeft om als een koppel te verschijnen. Recent hebben ze inderdaad de remake van Abhimaan geweigerd. Abhishek is van mening dat deze cult film onaangetast moet blijven”, aldus een vriend van Abhishek.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.