Bollywood actrice Katrina Kaif geeft niet zomaar op

Bollywood actrice heeft het afgelopen jaar enkele zware tegenslagen gehad. Het begon met allemaal met haar relatiebreuk met Ranbir Kapoor en daarna de teleurstelling vanwege haar film Jagga Jasoos die flopte.

In een recent interview zegt de actrice dat ze niet een persoon is die snel opgeeft. “Je weet niet wanneer het allemaal goedkomt. En wanneer is alles goed? Je moet jezelf opbouwen als mens om te accepteren wat er op je pad komt. Of het nu gaat om succes, falen, eenzaamheid, een relatie, romantiek, relatiebreuk. Je moet een sterke basis hebben om op terug te vallen. Ik geloof er niet in om pauzes in te lassen om te kijken wat er gebeurd. Je weet niet hoe de toekomst eruit ziet en of alles goed komt. Je kunt alleen vertrouwen op God en het universum. Er is een reden voor alles.”

“Misschien zie je de reden nu niet, maar pas later. Maar je moet geloven dat het goedkomt. Uiteraard zullen er momenten zijn dat je gaat twijfelen aan alles, je kwaliteiten, jezelf en dat het moeilijk is om de dag door te komen. Maar dat overkomt iedereen. Dat is wanneer je de moed moet vinden om in jezelf te geloven. Er is een reden waarom je op dit pad bent beland. Kijk naar mij. Mijn reis is geweldig en magisch. Er is geen reden dat ik mijn geloof in het goede moet verliezen. Ik geloof er echt in dat het uiteindelijk allemaal goedkomt”, aldus Katrina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.