Bollywood acteur Sonu Sood in The Queen of Jhansi

Bollywood actrice Kangana Ranaut maakt zich op voor de rol van haar leven als The Queen of Jhansi. Na Suresh Oberoi, Ankita Lokhande en Arjan Bajwa maakt ook Bollywood acteur Sonu Sood deel uit van de cast. Hij zal te zien zijn in de rol van de krijger Sadashiv.

Sonu is al begonnen met de voorbereidingen. “De voorbereidingen voor deze rol lopen anders. Het is een uitdaging om een personage te vertolken waarvan je weet dat deze heeft bestaan. Je volgt het script, maar er zijn bepaalde grenzen waar je rekening mee moet houden. Maar met een briljante regisseur als Krish, de geweldige cast en een briljant technisch team ben ik ervan overtuigd dat het helemaal goed gaat komen. We zijn erg scherp met de details”, aldus Sonu.

De laatste keer dat Sonu Sood deel uitmaakte van een historisch drama was in 2008 met de Bollywood film Jodha Akbar. In 2002 was hij ook te zien in Shaheed-E-Azam.

Manikarnika: De Koningin Van Jhansi staat gepland voor een release in april 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.