Bollywood actrice Kajol neemt geen blad voor haar mond

Bollywood actrice Kajol neemt nooit een blad voor haar mond. Ze is eerlijk en zegt altijd waar het op staat. Dat wordt haar niet altijd in dank afgenomen.

“Op eerlijkheid staat een hoge prijs en Ajay geeft mij om de dag wel een preek. Maar ik kan het gewoon niet. Ik kan gewoon geen diplomatieke antwoorden geven en ja, dat brengt problemen met zich mee. Op feestjes vind hij het erg dat ik zeg waar het op staat. Maar geloof mij, ik zeg het op de best mogelijke manier met de beste bedoelingen. Gelukkig begrijpen veel mensen mij en vergeven ze het mij. Ik hoef in elk geval niet te onthouden dat ik heb gelogen.”

Over het nieuwe tijdperk dat Bollywood is ingeslagen is Kajol niet zo positief. “Acteurs hebben zichzelf onmogelijke standaarden aangemeten. De manier waarop naar ons wordt gekeken is een probleem dat wij zelf hebben gecreëerd. Ik draag regelmatig comfortabele kleding, maar dat is geen ‘airport-fashion. Het is kleding dat normale mensen dragen. Ik kan geen stiletto’s dragen tijdens een vlucht. Platte schoenen zijn bedacht voor een reden. En size zero? Die begrijp ik helemaal niet. Ik heb geen tijd voor critici die mij in een bepaald hokje stoppen. Ik doe wat ik wil.”

Kajol heeft recent haar debuut gemaakt in de Tamil film VIP 2.

4 REACTIES

  1. Ze denkt heel wat te zijn , vondt haar altijd 0,0 %
    Beste actrice was Neelam & Divya Bharti

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.