Bollywood acteur Ranbir Kapoor happy single

Het leven van Bollywood acteur Ranbir Kapoor staat voortdurend in de spotlights. Eerst was het zijn relatie met Bollywood actrice Deepika Padukone, daarna zijn relatie met Katrina Kaif en recentelijk Mahira Khan. Maar Ranbir ontkent een relatie te hebben met de Pakistaanse schone.

In een recent interview zegt Ranbir dat dit de eerste keer in zijn leven is dat hij single is. “Dit is de eerste keer dat ik single ben, sinds mijn zevende. En het is geweldig! Je hebt veel tijd voor jezelf. Ik ontmoet niemand. De enige mensen die je ontmoet zijn de mensen uit de filmindustrie en uiteindelijk zijn de enige dames die je ontmoet actrices.”

De 33-jarige acteur wilde verder niet ingaan op details in zijn liefdesleven. Maar trouwen staat niet op de planning in zijn recente toekomst.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.