Opnames Bollywood film Krrish 4 begin 2018 van start

De afgelopen maanden wordt er veel gesproken over de komende Bollywood film Krrish 4. Het is nu bekend dat de opnames begin 2018 staan gepland.

Filmmaker Rakesh Roshan legt momenteel de laatste hand aan het script. De film, met in de hoofdrol Hrithik Roshan, wordt rond Kerst 2018 in de bioscopen verwacht. Mocht alles volgens plan verlopen dan zal deze film tijdens Kerst moeten concurreren met de nieuwste film van Shah Rukh Khan.

Er is op dit moment niet bekend wie de vrouwelijk hoofdrol zal spelen in Krrish 4. Hoewel er werd recent werd gehint naar Yami Gautam, hebben fans de wens geuit om Hrithik Roshan weer samen met Priyanka te willen zien.

Wij houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.