Bollywoodkoppel Deepika en Ranveer uit elkaar?

Niet al te lang geleden waren er geruchten dat het Bollywoodkoppel Deepika Padukone en Ranveer Singh uit elkaar was. Nu wordt bevestigd dat het stel al enige tijd uit elkaar is.

Onlangs werden Deepika en Ranveer gespot in zijn nieuwe auto en iedereen dacht dat dat een indicatie was dat ze nog bij elkaar waren. Maar volgens een vriend van Ranveer speelt er iets anders.

“Ranveer en Deepika waren vijf jaar lang samen. Ze zijn niet meer bij elkaar. Er is geen sprake van ruzie of onenigheid. Ze zijn gewoon uit elkaar gegroeid. Ze hebben er samen heel wat aan gedaan om de relatie te redden. Ook met hulp van vrienden en familie, die allen stiekem hoopten dat deze relatie zou eindigen in een droomhuwelijk. Maar uiteindelijk was dat een van de problemen van de relatie. Terwijl Ranveer heel graag wilde trouwen, had Deepika het idee dat een huwelijk op dit moment een te grote invloed zou hebben op de loop van haar carrière.”

“Ranveer heeft Deepika nooit gedwongen en gaf haar altijd de ruimte die ze nodig had. Zelfs wanneer zij zich op verschillende continenten bevonden voor de opnames van hun films, vloog hij altijd de wereld over om even bij haar te kunnen zijn”, voegt hij toe.

Ranveer en Deepika leggen samen nog de laatste hand aan hun volgende Bollywood Padmavati, waarin ze te zien zijn samen met Shahid Kapoor. De film staat gepland voor een release in november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.