Bollywood debuut Aayush Sharma niet met Karan Johar

Er doen veel geruchten de ronde over het Bollywood debuut van Aayush Sharma, de zwager van Bollywood acteur Salman Khan. Er is nu bevestigd dat hij zijn debuut niet zal maken bij Karan Johar.

De afgelopen dagen werd gesproken over een mogelijk debuut bij een populaire filmmaker. Hier werd gehint dat Aayush ter vervanging zou komen van Fawad Khan voor de Bollywood film Raat Baaki. Deze film wordt in samenwerking met Salman Khan geproduceerd. Maar dit is niet waar.

“Er zijn gesprekken geweest met Aayush. Maar door de creatieve verschillen onderling tussen Aayush, Salman, Karan en de regisseur hebben ze besloten om niet met hem door te gaan. Aayush kijkt nu naar de andere mogelijkheden. De details worden besproken en eind dit jaar gaan, als het goed is, de opnames van start”, aldus een vriend van de familie Khan.

Arpita, de vrouw van Aayush, zegt dat Karan altijd deel zal uitmaken van de projecten die Aayush wilt doen. “Wij zullen hem altijd betrekken in wat wij doen en zullen hem benaderen voor advies waar nodig. Ook als hij de film niet produceert. We delen een zeer goede band.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.