Biopic Bollywood ster Sanjay Dutt toont zijn menselijke kant

De verwachtingen en het enthousiasme voor de biopic over het leven van Bollywood acteur Sanjay Dutt blijft groeien. Bollywood acteur Ranbir Kapoor, die de rol van Sanjay Dutt op zich neemt, zegt dat de film zijn menselijke kant toont.

“Hij is nooit hypocriet geweest over de manier waarop hij zijn leven leidt. Het is geen propaganda film die hem portretteert als God. Wij laten zijn menselijke kant zien: de relatie met zijn vader, zijn ondergang, zijn wil om te vechten, zijn tijd in de gevangenis, de aanklacht over terrorisme, zijn drugsfase en hoe hij de dood van zijn moeder moest verwerken en dat twee dagen voor de release van zijn debuutfilm. Dit zijn moeilijke fases die hij heeft doorgemaakt”, aldus Ranbir.

Hij voegt toe dat hij niet weet of hij de rol goed heeft vertolkt. “Ik was erg geïnspireerd door zijn leven en om deze film te maken. We hebben nog een paar dagen gepland met opnames. Ik ben heel benieuwd hoe het publiek op deze film zal reageren. Als het goed is verschijnt de film volgend jaar op 30 maart.”

De Bollywood film is geregisseerd door Rajkumar Hirani en geschreven door Abhijat Joshi. Naast Ranbir maken ook Manisha Koirala, Paresh Rawal en Dia Mirza deel uit van de cast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.