Bollywood acteur Varun Dhawan in remake Chhoti Si Baat?

Het nieuws dat er een remake komt van de Bollywood film Chhoti Si Baat uit 1976 is onlangs bevestigd. De kleinzoon van regisseur BR Chopra, Kapil, wilt een moderne versie maken van deze film. En hij ziet niemand anders dan Varun Dhawan de hoofdrol vertolken.

“Wij zijn van plan om de film Chhoti Si Baat opnieuw te maken. Op dit moment leggen wij de laatste hand aan het script. De film had in de hoofdrollen Ashok Kumar, Vidya Sinha en Amol Palekar. Het is echt een van onze klassiekers. Het script is voorgelegd aan David Dhawan en die heeft ook zijn steentje hieraan bijgedragen”, aldus Kapil.

Op de vraag of hij van plan is Varun te benaderen voor de hoofdrol zegt hij: “Het is nog te vroeg om te praten over de cast. Maar we staan wel open voor dat idee. Ik ben van mening dat een goed script het belangrijkste is. En daar wil ik mij op concentreren.”

Wij houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.