Bollywood actrice Sunny Leone adopteert meisje

Bollywood actrice Sunny Leone en haar man Daniel Weber zijn de trotse ouders geworden van een meisje. Ze hebben haar recent geadopteerd en Nisha genoemd.

“Het is allemaal nog zo nieuw, want is het nog maar een paar dagen geleden. Het moment dat we de foto kregen van die kleine meid werd ik zo enthousiast, gelukkig en emotioneel. Er kwamen zoveel gevoelens naar boven. We hadden letterlijk drie weken om alles te regelen. Normaal gesproken krijgen mensen negen maanden om zich voor te bereiden”, aldus Sunny.

Het idee om een kind te adopteren ontstond enkele jaren geleden nadat het koppel een weeshuis bezocht. “Ik had nooit gedacht dat ik een kind zou adopteren. Maar de mensen bij het weeshuis hebben mijn gedachten veranderd”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.