Bollywood film Kaabil krijgt remake in Hollywood

We zien vaak dat Bollywood remakes maakt van Hollywood films, maar de laatste jaren zien we ook dat Hollywood remakes maakt van Bollywood films. Na Jab We Met en Maine Pyaar Kuyn Kiya staat nu de Bollywood film Kaabil op de lijst voor een Hollywood remake.

Volgens regisseur Sanjay Gupta is de familie Roshan benaderd door 20th Century Fox om de rechten voor een remake te bemachtigen. “Het is nog te vroeg om hierover te spreken, maar het feit dat we benaderd zijn is al een hele eer”, aldus Sanjay.

“Hrithik heeft onlangs een ontmoeting gehad met de CEO van Fox, waarin werd gesproken over de remake. Voordat er iets wordt vastgelegd wilt Hrithik de deal eerst met zijn vader bespreken. Mocht er overeenkomst zijn bereikt dan wordt dit zo snel mogelijk bekendgemaakt”, aldus een medewerkers van FilmKraft.

Kaabil werd onlangs in een online poll verkozen tot de beste film van de eerste helft van 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.