Bollywood actrice in nieuwe dansfilm Remo D’Souza

Na maanden van speculaties heeft Bollywood acteur Salman Khan bevestigd dat Jacqueline Fernandez de vrouwelijke hoofdrol zal spelen in de dansfilm van regisseur Remo D’Souza’s.

“Ja, de hoofdrollen in Remo’s volgende film worden gespeeld door Jacqueline en door mij. Zij is een super talentvolle danser en ik ben ervan overtuigd dat ze haar rol op briljante wijze zal neerzetten”, aldus Salman.

Over zijn personage onthult Salman het volgende. “Ik speel een weduwnaar met een dochter van negen. Hij heeft zijn overleden vrouw belooft dat hij elke wens van zijn dochter zal vervullen. Zij wilt dat hij meedoet aan een danscompetitie en schrijft hem daarvoor in. En dan moet hij dus leren dansen. Jacqueline is mijn lerares.”

“Een dansfilm is het enige wat nog ontbrak in mijn carrière. Heb ik dat ook weer gehad”, voegt hij lachend toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.