Bollywood acteur Ranveer Singh over toekomstige plannen

Bollywood acteur Ranveer Singh heeft plannen om net als zijn collega’s Priyanka Chopra, Ranbir Kapoor en Anushka Sharma films te gaan produceren.

“Ik ben geen snuggere zakenman, maar als ik mijn plannen wil uitvoeren dan het liefst in de rol van creatief producent. Het creatieve proces spreekt mij het meest aan. Ik zie het wel zitten om een origineel idee aan de man te brengen. Het moet iets zijn dat elke leeftijdscategorie aanspreekt, iets met een universeel thema waar ook kinderen van kunnen genieten en het kunnen waarderen”, aldus Ranveer.

Ranveer is zeer trots op zijn collega’s en de manier waarop zij hun carrière verder vormgeven. “Anushka en ik zijn ongeveer in dezelfde periode begonnen aan onze carrières dus ik ben erg trots op wat zij heeft bereikt en doet. Ik wens ook Ranbir veel succes toe. Ik bewonder hem, omdat hij het lef heeft om een nieuw concept te ondersteunen door als producent op te treden. En ik heb veel waardering voor Priyanka Chopra die bewust voor regionale cinema kiest”, voegt hij toe.

“Er spelen veel ideeën in mijn hoofd en er zijn veel verhalen die ik wil vertellen, maar ik heb nog een lange weg te gaan. Ik moet nog veel leren over het vak, meer levenservaring krijgen voordat ik een duik in het diepe neem.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.